wendy Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Ek het die resep by my skoonma gekry. Ek wil dit graag met julle deel so voor die kerstyd. Dis wragtig baie lekker.Patatrol250g botter500g meel15ml bakpoeier2 eiers125ml melkgaar patatsMeng al die boonste bestandele om deeg te vorm. Rol plat uit en smeer die patats bo-op.Rol op soos n swissrol. Vries dan vir later gebruik.Die deeg moet hard genoeg gevries wees sodat jy dit in wiele kan sny. Pak skuins oormekaar in n gesmeerde oondbak. Meng 300ml room en een kop suiker en gooi bo-oor. Bak in die oond teen 180 totdat dit begin caramel bo-op.Die deeg maak ongeveer 4 rolle en kan lank gevries word. Haal dit net so uur of wat voor die tyd uit om te kan sny anders krummel dit.Geniet dit!!Wendy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blossom Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Wendy, ek sien nou eers die resep raak, dit klink heerlik. Moet dit wit patats wees of kan dit hierdie oranje patats van OZ ook wees? Gaan dit dieselfde lyk en proe? Het nog nie wit patats hier gesien nie.KD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendy Posted January 5, 2008 Author Report Share Posted January 5, 2008 Dit maak nie saak nie. Dit is tog baie soet met al die room en suiker op die end.Wendy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.