Guest Mauritz Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 (edited) Vir julle mense daar in Afrika wat nie weet wat 'n Galah is nie - ek het gou my kop by die voordeur uitgesteek en 'n pic met die Digitalis vir julle geneem. Dit is daai dom pienk papegaaie wat jy oral hier in Aus kry. Toe ek hulle vir die eerste keer in Aus sien, toe vertel 'n Aussie oom die vir my. Hulle is baie lekker om te eet, maar hulle is redelik taai en daar is net een manier om hulle gaar te maak. Die resep:6 Galahs - allie vere uitgetrek en die derms ookPaar tamaties in klein blokkies gesny.Een groot ui in klein repies gesny.Een huisie knoffel - baie fyn gesny.Knippie sout.2 koppies rooiwyn.Baie belangrik - 'n ronde klip so groot soos 'n Galah vir elke Galah - maw 6.Nou, jy sit die klippe onder in jou camp oven (dit is nou wat hulle 'n swart platboom pot hier noem) dan gooi jy al die ander goed in en jy kook daai pot die heeldag. Vanaand voel jy met 'n stomp vurk of daai klippe sag is - as hulle sag is, dan is daai Galahs reg.Sien die ou bl@ksem het my 'n lekker pampoen gerol en ek het dit nie eers sien kom nie.Die pienk papegaaie laat my dink aan 'n anner storie later op ons trippie - kyk uit vir Die Bul en Pienk Papegaaie.O ja, as 'n Aussie jou ooit 'n Galah noem - dan weet jy, hy dink jy is sommer baie stupid. Edited September 4, 2007 by Mauritz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.