Janneman Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Louisa se bruismeelbroodjie – met variasies op die temaDie basiese resep:500ml karringmelk500g bruismeel (“self rising”)7ml soutMeng die bestandele deeglik met 'n houtlepel. Bak in 'n gesmeerde, middelslag broodpan vir 60 minute by 180°C.MieliebroodjieBasiese resep, maar net 250ml karringmelk in dié geval, plus:2 geklitste eiers410g blikkie geroomde suikermielies.(Belangrik - “creamed”, “creamy” of “cream style (sweet) corn”, nie die heelmieliepitte of “whole kernel corn” nie)Plaas in pannetjie en strooi 'n klompie gerasperde cheddar-kaas bo-op.UiebroodjieBasiese resep, plus:2 pakkies (4 porsies) dik, wit uiesoppoeier100g (250ml) gerasperde kaas by die deegOnthou om die gebruikte (nog nie skoongemaakte) pannetjie te los waar die gaste dit kan sien, anders twyfel hulle dalk of jy dit self gebak het. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmari Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Jy maak my nou so honger!! Ek gaan dek sommer weer die tafel :-)dankie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.